Som at komme hjem

Vi har i længere tid været utilfreds med vores entre, mellemgang og trappe. Der har været masser af cirkus og farver, men sammenhæng har der ikke været. Ud over manglende sammenhæng var vores trappe ret glat og flere har taget turen på rumpen. Entreen havde terrazzogulv hvilket var meget koldt at trippe ud på efter bad om morgenen, og  mit stribede gulv i mellemgangen trængte til en opfrisker.

Vi var begge enige om at vi savnede vores sorte gulvtæppe fra lejligheden i København så efter mange snakke frem og tilbage, opmåling og tilbud fra tæppemand, flere snakke og kig på flere løsninger endte vi med i sidste uge at bestille sort gulvtæppe til de tre "rum".
Mandag morgen kl 9.30 ringede gulvmanden og spurgte om han måtte komme en dag før. JA DA! Han knoklede i ca 5 timer og resultatet er lige som vi havde håbet på. Der er kommet en sammehæng i de rum hvor vi byder folk inden for, der er kommet en ro og så er det altså ligesom at komme hjem. Trappen er så fed at gå på nu, entreen er varm og mellemgangen binder det hele sammen!

Hvordan er det så at have sort gulvtæppe og bo med børn?
Vi ved fra lejligheden at det kræver lidt ekstra støvsugning, men i forvejen støvsuger vi hver dag her hjemme, tre børn og alle deres venner bringer en del snavs med sig, så på den måde har vi allerede en god vane med at få ordnet gulvet. Til gengæld er det SÅ pænt når det er støvsuget at man gladeligt gør det.

I København havde vi også gulvtæppe i spisestuen, jeg frygtede at skulle sidde hver aften og pille ris og kødsovs op mellem tæpperillerne, så her lagde vi et linoleumsgulv oven på tæppet og afsluttede med en messingskinne. Det gav en fed fornemmelse af et rum i rummet og det var så nemt at holde.Kommentarer

Populære indlæg